Ja podeu consultar les actes de les reunions sectorials (2a fase de participació)

Durant els mesos de novembre i desembre del passat 2015 van tenir lloc les quatre reunions sectorials previstes per a la segona fase de participació de la Carta del paisatge del Lluçanès, i que tenien per objectiu proposar accions i projectes concrets en la línia dels principis fonamentals de la Carta.

A les reunions hi van participar 46 persones, amb perfils diversos, des del món educatiu, al sector primari, comerços i serveis fins a representants de l’administració. En totes les reunions, els participants van mostrar un grau elevat d’implicació i d’interès per la posada en marxa de la Carta del Paisatge i la seva materialització en mesures i projectes concrets.

En el conjunt de les quatre reunions, els participants van aportar més de 50 idees per possibles actuacions i accions a fer a través de la Carta, i en van treballar més a fons 14. A partir d’aquestes propostes, s’elaborarà el programa d’actuacions i iniciatives per a la cura i la millora del paisatge del Lluçanès.

Les actes d’aquestes reunions ja estan disponibles en aquest web. Les podeu trobar a la pàgina “Tallers de participació”, directament a l’apartat de Documentació, o bé prement les portades de cadascuna que apareixen a continuació:

 

 

Podeu fer-nos arribar els vostres comentaris i/o esmenes a través del telèfon 93 888 00 50 (Laura Megias) o al c/e sdr.consorci@llucanes.cat.

Aprofitem per recordar-vos que si encara no ho heu fet, podeu adherir-vos als Principis fonamentals de la Carta del Paisatge del Lluçanès clicant aquí.

Comparteix l'article!

1 comment on “Ja podeu consultar les actes de les reunions sectorials (2a fase de participació)”

  1. Pingback: El Programa d’actuacions de la Carta del paisatge ja es pot consultar | Carta del Paisatge del Lluçanès

Comments are closed.