El Programa d’actuacions de la Carta del paisatge ja es pot consultar

ProgramaActuacionsJa està disponible el Programa d’actuacions de la Carta del Paisatge del Lluçanès, elaborat a partir de les aportacions del participants a la segona fase de participació en la qual es van fer 4 sessions sectorials (podeu consultar les actes de les sessions aquí).

La Carta del Paisatge del Lluçanès és un projecte que promou el Desenvolupament Rural de la comarca tenint en compte els valors del paisatge per tal de gestionar-los i mantenir-los i també els seus impactes per tal de poder-los mitigar. Les actuacions proposades en el programa han estat elaborades pels diversos col·lectius sectorials del Lluçanès tenint en compte els principis fonamentals de la Carta del Paisatge del Lluçanès, aprovats per unanimitat el 21 de març del 2015.

El document es pot consultar online, mitjançant un visualitzador de documents, però també us el podeu descarregar en pdf o, si ho preferiu, sol·licitar-lo correu electrònic a sdr.consorci@llucanes.cat.

Tota la documentació generada per la Carta del paisatge del Lluçanès la podeu trobar a la pàgina de DOCUMENTACIÓ d’aquest web.

Comparteix l'article!

3 comments on “El Programa d’actuacions de la Carta del paisatge ja es pot consultar”

  1. Pingback: La Carta del paisatge es posa en marxa! – Carta del Paisatge del Lluçanès

  2. Pingback: Vine el 7 de juliol a la festa del paisatge! – Carta del Paisatge del Lluçanès

  3. Pingback: Carta del Paisatge del Lluçanès

Comments are closed.