Política de galetes

Aquesta web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva navegació i també amb finalitat analítica. Si has accedit a ella i segueixes, vol dir que acceptes la instal·lació d’aquestes galetes. Si no les acceptes, més endavant trobaras com desactivar-les.

Què són les galetes o cookies?

Les galetes són fitxers de text que es descarreguen a l’equip terminal de l’usuari (ordinador, tauleta, telèfon mòbil…) i que es guarden a la memòria del seu navegador, amb la finalitat què el servidor recordi certa informació sobre els seus hàbits de navegació per a una determinada web, i així, facilitar el seu ús i navegació. En cap cas, les galetes emmagatzemen informació personal com ara dades de contacte, dades bancàries o qualsevol altre tipus d’informació privada.

Quins tipus de galetes s’estan utilitzant?

Aquest web fa servir els següents tipus de galetes:

  • Pròpies. Són galetes que s’envien des d’un equip o domini gestionat per la propietat de la web al terminal de l’usuari.
  • De tercers. Són galetes que s’envien al terminal de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat ni controlat per la propietat de la web. En aquest cas s’inclouen també les galetes que instal•lades per la propietat de la web i que recopilen informació gestionada per tercers. Les galetes de tercers poden ser utilitzades per al mesurament i anàlisi del comportament dels usuaris amb l’objectiu de millorar la seva experiència al web.
  • De llocs de tercers. Al web de la Carta del paisatge del Lluçanès s’insereixen continguts generats des de les xarxes socials (Twitter, Instagram); hi ha la possibilitat que aquests llocs web serveixin galetes als seus usuaris. La propietat de la web no té control sobre la difusió i l’ús de la informació que aquestes xarxes socials puguin recopilar amb les seves galetes i per això recomana que es consulti la seva política de privacitat.

Amb quina finalitat s’usen les galetes?

En aquest web s’utilitzen galetes per dos finalitats:

  • Galetes tècniques: La seva funció és possibilitar l’accés i la navegació de la web. Són les galetes pròpies.
  • Galetes de personalització: Aquestes galetes permeten que l’usuari accedeixi al web amb algunes característiques de caràcter general predefinides com pot ser per exemple el navegador. Aquesta informació dels usuaris permet oferir més bon servei i més personalitzat. Són també galetes pròpies.

Com les puc restringir o esborrar?

Les galetes d’aquesta web, i de qualsevol altre, es poden restringir, bloquejar o esborrar des de la configuració del navegador. En aquest cas la web continuarà essent operativa, però sense els avantatges de la personalització. Als següents enllaços es pot consultar com fer-ho des dels navegadors més comuns.

Per més detall sobre l’ús, gestió i configuració de les galetes des dels navegadors es recomana consultar el web http://www.aboutcookies.org