Vine el 7 de juliol a la festa del paisatge!

El 7 de juliol a la tarda al Roure de la Senyora es presentarà el programa d’actuacions de la Carta del paisatge, en el que serà un punt de trobada i una festa pel i del paisatge del Lluçanès. No hi faltis!     

 

De bon principi la Carta del paisatge del Lluçanès ha tingut la vocació d’esdevenir un punt de trobada i un paraigua per a totes aquelles experiències i actuacions en favor del paisatge del Lluçanès. Així, el programa d’actuacions, elaborat a partir del procés participatiu que va tenir lloc a final de 2015, recull projectes i iniciatives per a la cura i la millora del paisatge del Lluçanès, beneficioses per als diversos sectors i col·lectius del territori i amb la vocació d’assolir entre tots i totes un desenvolupament sostenible, a l’hora que reconeix la tasca ja feta per moltes experiències reeixides al territori.

Per encetar la nova etapa de desenvolupament de la Carta, el pròxim 7 de juliol a les 18 h a la localització emblemàtica del Roure de la Senyora, a Sant Boi del Lluçanès, es farà la presentació detallada del programa d’actuacions i de la proposta de governança de la Carta del paisatge del Lluçanès. Però a més, volem que aquesta jornada esdevingui una festa del paisatge, amb la participació de persones i col·lectius que ja treballen amb diferents projectes i iniciatives pel paisatge explicant les seves experiències i un moment participatiu perquè coneguem més a fons el programa d’actuacions, hi puguem dir la nostra i implicar-nos-hi, i tot amenitzat amb un tast de productes locals, i en un entorn immillorable. Consulta sota el programa de la jornada.

Per venir només cal que confirmeu la vostra assistència omplint el breu formulari que trobareu aquí. També podeu enviar un correu-e a sdr.consorci@llucanes.cat o trucant al 93 888 00 50.

La vostra participació és molt important! Us hi esperem!

 

Comparteix l'article!