La Carta del Paisatge del Lluçanès va guanyant complicitats

Des que el passat dia 21 de març es debatessin i presentessin els Principis fonamentals de la Carta del paisatge del Lluçanès, no ha parat el degoteig d’adhesions als mateixos, tant a títol individual com d’entitats i organitzacions. En data de publicació d’aquest article, ja en són 59 amb la pràctica totalitat dels ajuntaments del territori, entitats de lleure i conservació i protecció del paisatge, empreses dedicades al turisme rural i a activitats locals, associacions, etc. Val a destacar que la Carta del paisatge del Lluçanès també està generant complicitats fora del propi territori, amb per exemple la recent adhesió de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

Adherir-se i per tant manifestar l’acord amb els principis fonamentals de la Carta és imprescindible de cara a l’actuació de la Carta del paisatge del Lluçanès, ja que permetrà aconseguir el màxim consens i participació de cara a les següents fases de la Carta del Paisatge (podeu consultar un avanç en la publicació “I ara què? Propers passos de la Carta del Paisatge del Lluçanès”).

Adherir-se és molt fàcil. Ho podeu fer a través d’aquest web a Principis fonamentals, o bé escrivint un correu a sdr.consorci@llucanes.cat, trucant al 938880050 o bé en persona signant a la seu del Consorci del Lluçanès.

Us animem a adherir-vos! 

Aquests són els adherits i adherides als principis fonamentals de la Carta del Paisatge del Lluçanès:

Comparteix l'article!