I ara què? Propers passos de la Carta del Paisatge del Lluçanès

Després del procés participatiu que va conduir a l’aprovació dels principis fonamentals de la Carta del Paisatge del Lluçanès, s’obre una nova etapa que ha de permetre continuar elaborant i desenvolupant la carta. A continuació presentem els propers passos de la Carta del Paisatge del Lluçanès.

AdhesioL’aprovació dels principis fonamentals de la Carta del Paisatge, que va tenir lloc a Santa Creu de Jutglar el passat 21 de març va marcar l’inici d’allò que dóna més sentit a la Carta del Paisatge: la implicació i el compromís de persones i entitats amb el paisatge de la comarca.

Els principis fonamentals de la Carta del Paisatge, que romandran oberts a l’adhesió de manera indefinida, representen el full de ruta de la Carta, les bases d’un treball comú pel paisatge del Lluçanès. Qualsevol persona, entitat, empresa, administració i/o institució pot adherir-s’hi i mostrar així el seu compromís amb els principis de la Carta. Durant les properes setmanes, des d’aquest web donarem a conèixer les noves adhesions que es produeixin, aprofundirem en els principis fonamentals de la Carta, i donarem a conèixer iniciatives i activitats que tenen lloc al territori i que estan en línia amb els principis fonamentals de la Carta.

LlucanesS’apropa un període marcat per dues convocatòries electorals amb gran incidència per al futur del Lluçanès: les eleccions municipals del 24 de maig, i la consulta sobre la comarca, el 26 de juliol. Passades aquestes convocatòries, i un cop ja es compti amb un nombre suficient d’adhesions i d’iniciatives alineades amb la Carta, impulsarem una segona fase de participació amb l’objectiu de proposar accions i projectes concrets en la línia dels principis fonamentals i amb el compromís de persones i entitats que treballen o volen treballar a favor del paisatge. Aquesta segona fase de concertació permetrà doncs, que les persones i entitats signants es comprometin a assolir aquests principis fonamentals en base a les seves possibilitats i en coordinació entre tots esl agents implicats.

Us recordem que podeu seguir participant en la Carta del Paisatge a través de les xarxes socials (twitter i instagram amb l’etiqueta #paisatgelluçanès), i enviant els vostres comentaris i propostes a a través d’aquest web (aquí), a l’adreça electrònica sdr.consorci@llucanes.cat , trucant al 93 888 00 50 o en persona a la seu del Consorci del Lluçanès.

Us animem a seguir atents a la Carta del paisatge del Lluçanès!

Adhereix-t’hi! 

Comparteix l'article!

1 comment on “I ara què? Propers passos de la Carta del Paisatge del Lluçanès”

  1. Pingback: La Carta del Paisatge del Lluçanès va guanyant complicitats | Carta del Paisatge del Lluçanès

Comments are closed.