Bon Nadal i Feliç 2016!

NADAL2015

El 2015 ha estat l’any d’inici de la Carta del Paisatge del Lluçanès. Des de la primera sessió inicial, el passat 10 de febrer, la Carta ha anat creixent amb la participació activa de tots i totes en més de 10 sessions de participació i reunions, a través de consultes en línia, seguiment a les xarxes, trobades i adhesions.

La Carta del Paisatge, que va nèixer amb una clara voluntat de cooperació entre els agents del territori, l’administració local i sobretot els veïns i veïnes del Lluçanès, ha anat avançant gràcies a la col·laboració de tothom i la motivació compartida per garantir el manteniment del gran valor del paisatge del Lluçanès.

El 2016, serà l’any que ha de marcar l’inici de les accions de la Carta. Un repte important, però necessari que de ben segur continuarà comptant amb les complicitats de tots i totes, perquè estimem el nostre paisatge.

La Carta del paisatge, com bé diu el seu lema, continuarà treballant per afavorir l’entesa entre els diversos col·lectius de la comarca per protegir i gestionar el paisatge i mantenir-ne els valors que li són propis. I amb aquesta missió per endavant, us desitgem un BON NADAL I UN FELIC 2016!

Comparteix l'article!