Busquem idees i propostes pel paisatge… En marxa la segona fase de participació de la Carta!

La Carta del Paisatge del Lluçanès és un instrument viu i en constant desenvolupament. A principis d’any van tenir lloc quatre tallers de participació que van conduir a l’aprovació dels Principis fonamentals de la Carta del Paisatge del Lluçanès.

Ara ens hi tornem a posar per impulsar una segona fase de participació amb l’objectiu de proposar accions i projectes concrets en la línia dels principis fonamentals. Aquesta segona fase ha de permetre que les persones i entitats del Lluçanès reforcin el seu vincle amb el paisatge de la comarca, en base a les seves possibilitats i en coordinació amb altres agents implicats.

Per això, hem programat quatre reunions sectorials durant les properes setmanes, en la qual esperem comptar amb la participació de les persones i col·lectius relacionats amb el paisatge del Lluçanès:

Sector social i educatiu

Sector social i educatiu

17 de novembre a les 17:30h

Inscriu-te

Sectori econòmic i serveis

Sectori econòmic i serveis

23 de novembre a les 10:00h

Inscriu-te

Sectori primari

Sectori primari

1 de desembre a les 15:00h

Inscriu-te

Representants municipals

Representants municipals

1 de desembre a les 18:30h

Inscriu-te

Les reunions sectorials permetran establir un programa d’actuacions i iniciatives per a la cura i la millora del paisatge del Lluçanès, i que siguin beneficioses per als diversos sectors i col·lectius del Lluçanès.

Podeu inscriure-us a les reunions sectorials que trobeu convenient a través d’aquest web (prement "Inscriu-te"). Al telèfon 93 888 00 50 (Laura Megias) o al c/e sdr.consorci@llucanes.cat.

Aprofitem per recordar-vos que si encara no ho heu fet, podeu adherir-vos als Principis fonamentals de la Carta del Paisatge del Lluçanès clicant aquí.

Esperem comptar amb vosaltres en aquestes reunions, la vostra implicació en aquest procés és fonamental per millorar el paisatge de tots i totes!

Comparteix l'article!