Activitat nocturna de cens i escolta de rapinyaires

Captura de pantalla 2015-11-17 a las 11.31.16L’Associació per a la Defensa de la Fauna i Flora Autòctones (ADEFFA) organitza una nova activitat de suport i sensibilització vers el patrimoni natural del Lluçanès.

En aquest cas, es tracta una sortida nocturna per anellar i escoltar els rapinyaires que podem trobar al Lluçanès. L’activitat es durà a terme els dies 27 i 28 de novembre a partir de les 17 h i fins a les 22 h aproximadament, dirigida per l’anellador Joan Carles Abella. Podreu realitzar diferents activitats relacionades amb l’anellament científic i l’observació i estudi dels moviments dels ocells en una canyissar i es realitzaran escoltes de rapinyaires nocturnes. És una activitat adreçada a persones majors de 10 anys.

Cal inscriure’s via correu electrònic (a.adeffa@gmail.com) o per telèfon (616940489), facilitant el nom, població, telèfon i correu electrònic de cada participant. Un cop inscrits rebreu més informació de l’activitat i del que heu de dur. L’horari d’arribada pot ser flexible, sobretot divendres.

L’activitat té un preu de 15 € i 10 € si sou socis d’ADEFFA.

Comparteix l'article!