La Carta del paisatge present a l’Informe Territorial de la demarcació de Barcelona 2017

La Carta del paisatge del Lluçanès es destaca com a cas a l’Informe Territorial de la demarcació de Barcelona, dins la comarca d’Osona.

La Cambra de Comerç de Barcelona i la Diputació de Barcelona presenten conjuntament la quinzena edició de l’Informe territorial de la Demarcació de Barcelona, una publicació que fa un balanç econòmic del 2016.

L’Informe és una eina d’informació local que ofereix una visió àmplia i profunda de l’evolució, l’estructura i la problemàtica econòmica de la demarcació de Barcelona i dels àmbits territorials que inclou. S’espera també que sigui una eina útil per a tots els agents econòmics i les persones que es vulguin aproximar al coneixement de la seva realitat econòmica més propera.

La innovació i la tecnologia són dos valors essencials en la nova economia verda i descentralitzada cap a la qual el territori es va adreçant. En aquest context, l’informe ha volgut destacar el projecte de la Carta del paisatge del Lluçanès, dins l’apartat corresponent a la comarca d’Osona, com una experiència interessant i reeixida de desenvolupament local amb una important base participativa.

Podeu consultar l’informe aquí.

Comparteix l'article!