Especial diari ARA dedicat al paisatge

Aquest diumenge, 15 de març, el diari ARA publica una edició especial dedicada íntegrament al paisatge, realitzada en col·laboració amb l’Observatori del Paisatge. L’experiència dels Boscos de Pastura i de la Carta del Paisatge del Lluçanès han estat triats com a casos de bones pràctiques per aparèixer a l’especial del diari.

El monogràfic inclourà reportatges, infografies, noticies sobre experiències locals i internacionals de gestió del paisatge i articles d’opinió d’experts de diferents diciplines que analitzaran la relació del paisatge amb l’educació, l’economia, la salut, la literatura i l’art, la gastronomia, el turisme, etc. A banda, el paisatge estarà present en totes les seccions del diari i es complementarà amb continguts digitals.

L’edició d’aquest especial coincideix amb la celebració enguany dels 10 anys de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i de la Llei de protecció, gestió i ordenació del paisatge, i els 15 anys del Conveni europeu del paisatge.

Aquesta edició és una mostra de la importància que tenen la sensibilització, la conscienciació i l’educació ciutadanes en matèria de paisatge a l’hora d’aconseguir una nova cultura del territori.

Comparteix l'article!